Kidi blev grundlagt i 2004, og allerede fra starten var indehaverne enige om, at firmaet skulle hvile på nøgleordene: et højt serviceniveau, tæt kundepleje og hurtig effektiv levering.

Indehaverne af firmaet er ægteparret Kirsten Stilling og Flemming Didriksen – deraf er navnet Kidi udsprunget.

Flemming har en årelang erfaring inden for møbelbranchen. Siden sin start i branchen i 1981 har Flemming Didriksen – ud over salg og markedsføring - beskæftiget sig med at designe møbler. Den populære Square Reol® er senest blevet suppleret med Square Circle, som er en rund reol med et unikt og anderledes design.

Square Reolen® er firmaets ”baby”. Reolen er et modul byggesystem, som består af elementer i malet MDF og massivt fingertappet eg i målene 35,4 eller 70,8 cm. Grundprincippet i reolen er, at de udvendige mål er faste og derfor altid flugter – også når flere elementer sættes sammen. Dette princip gør reolen unik i sin fremtræden.

Firmaet leverer reoler til alle førende møbelforretninger i Danmark og Norge, men er også blevet en del af Business to Business markedet. I dette marked er det forudsætning, at man kan designe og indrette større kontorer og kontorlandskaber, som opfylder netop den specifikke købers behov. Flemming Didriksens erfaringer med design har medført, at efterspørgslen og interessen for Kidi’s reolprodukter er støt stigende.

Leveringsmæssigt har Kidi valgt at være lagerførende i Danmark med hele firmaets sortiment, hvilket betyder, at kunderne ikke skal vente i månedsvis, men derimod kan forvente en levering indenfor 1 til 2 uger efter bestillingstidspunktet.

Kidi har samtidig valgt at være meget synlig i firmaets kundekreds. Dette betyder, at firmaet anvender mange ressourcer på at besøge møbelforretning m.v. med henblik på at tjekke udstillingsmodeller og samtidig foretage nødvendige justeringer og brush ups, så salgspersonalet i butikkerne er dus med produkterne og kan vejlede og fortælle kunderne om principperne og dimensionerne i blandt andet Square Reolen®.

Efter nu mere end 12 år i branchen er Kidi’s nøgleord stadigvæk: et højt serviceniveau, tæt kundepleje og hurtig levering.